Comenzi peste 150RON - Livrare Gratuita

Setrui BDSM

Este sigur că putem să spunem că BDSM-ul face mare parte în viața sexuală. Dacă ați avut fantezii vreodată să deveniți mai obraznice în dormitor, să știți că nu sunteți singure cu aceste fantezii. Dacă credeți că sună intens, nu vă faceți griji! Depinde complet de dumneavoastră cât de adânc și cât de departe vreți să ajungeți în viața sexuală.

În BDSM, numai dumneavoastră decizeți cum vreți să meargă lucrurile. Dacă încercați pentru prima oară acest tip act sexual este recomandat să începeți cu setrui BDSM. Pe pagina noastră se găsesc setrui BDSM cum ar fi seturi de cătușe care sunt bune pentru jocuri de rol, chiloți sexy cu cleme și mărgele pentru clitoris care stimulează perfect clitorisul, și seturi de legătură care sunt ideale pentru crearea și încercarea poziții noi în pat.

Dacă doriți să cumpărați setrui BDSM formală din latex și piele, să faceți un antrenament intens pentru a vă dezvolta abilitățile sexuale, atunci este clar că trebuie să cumpărați aceste setrui. BDSM-ul vă poate îmbunătăți viața, învățând să susțineți nevoile dumneavoastră și să comunicați mai clar. BDSM-ul vă poate oferi satisfacție fizice și psihologice care să vă permită să vă simțiți mult mai bine ca iubit dar ca și partener.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Suport clienti L-V 08:00 - 17:00

+40771479427 comenzi@p-monro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!