♡ DACA AI PLATIT COMANDA PRIN EUPLATESC ATUNCI AI TRANSPORT GRATUIT CU CARGUS .♡

Sutien erotic

Sutien erotic
Pentru bărbați câteodată cea mai excitantă parte a corpului feminin sunt sânii. De aceea când plănuiești o noapte fierbinte este bine să accentuezi această parte feminină cu purtarea unui sutien erotic și sexy.

Un sutien bine ales înseamnă până la urmă o zi confortabilă pentru tine, iar în cazul nopților fierbinți poate să îți acorde încredere în sine. În magazinul nostru online cu siguranță o să găsești sutienul perfect. Avem sutiene erotice în diferite mărimi, culori și mai ales avem sutiene de diferite tipuri.


De exemplu dacă dorești să accentuezi mai bine sânii este recomandat purtarea unui sutien erotic de tip push-up. Sutienele push up sunt create pentru a ridica sânii, oferind un volum pentru piept, ce este admirat de către bărbați. Dar dacă nu dorești un sutien erotic de tip push-up poți să porți sutien din dentală sau mătase. Dacă ești o persoană mai pasională, poți să alegi un sutien erotic cu jumătate de cupă cu bandă de susținere din tul. Dacă ești o persoană mai timidă din fericire există variante și pentru tine. Se pot găsii sutiene clasice dar erotice, sutiene de tip balconette, bustiere.


Aceste sunt destinate persoanelor care au umeri lați, sânii mici, dar și persoanelor cu un piept mai voluminos. Important este să alegem un sutien care se potrivesc personalității noastre, dar și de forma și mărimea săniilor. In ziua de azi există sutiene moderne și erotice dar totuși majoritatea femeilor se confruntă cu dificultăți în alegerea sutienului.Dar, din fericire în magazinul nostru ai posibilitatea să alegi sutienul perfect. Să nu uităm: Atunci când o femeie poartă zilnic un sutien erotic, se va simți mereu frumoasă și încrezătoare. A venit timpul ca noi femeile, să ne simțim divine, seducătoare, să punem accent în fiecare zi pe partea feminină a corpului, purtând numai o bucățică de haină seducătoare și erotic.

Suport clienti L-V 08:00 - 17:00

+40771479427 comenzi@p-monro.ro
5bf3de2f60691585011f027cdcf75bab

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!