♡ DACA AI PLATIT COMANDA PRIN EUPLATESC ATUNCI AI TRANSPORT GRATUIT CU CARGUS .♡

Plăcere sexuală cu chiloți cu mărgele

Plăcere sexuală cu chiloți cu mărgele
Veste bună! Chiloții sexy nu se mai văd numai în televizor și pe persoanele celebre. Chiloți cu mărgele au revenit în modă.Aceste chiloți cu mărgele sunt un tip de lenjerie intimă pentru femei. Pe aceste tipuri de chiloți cu mărgele este o bucată de pânză în formă de V atașată de o sfoară pentru a acoperi zonele intime și genitale.

Au un design minimal pentru a vă acoperi zonele intime, și bineînțeles pot fi purtate sub haine strânse, și datorită fabricației delicată, pe partea din spate există o acoperire minimă, așa că nu trebuie să vă îngrijorați că lenjeriile las linii de chiloți pe haine. Lenjeriile de tip chiloți cu mărgele pot fi purtate de oricine și oricând. Chiloții cu mărgele sunt simboalele a sexualității și a femininii.

Aceste chiloți cu mărgele sunt foarte comode, pot fi purtate chiar și o întreagă zi, fără vreun sentiment de disconfort. Iar micul secret al acestor lenjerii este că în timpul purtării puteți și să beneficiați de o plăcere sexuală datorită mărgelelor. Mărgelele pot stimula cu ușurință clitorisul. Dacă tot s-a pomenit de sexualitate, aceste chiloți cu mărgele vor fi perfecte de purtat pentru o seară romantică și îndrăzneață cu partenerul. Vor fi perfecte pentru preludiu, și cu siguranță cu aceste chiloți veți avea succes în dormitor. Totodată putem să garantăm că chiloții cu mărgele de pe pagina noastră sunt de calitate înaltă, fabricate din materiale naturale, lăsând așa zona intimă să respire, pentru a evite orice iritație și infecție genitală.

Ce poate să fie mai bine, decât purtarea unor lenjerii sexy cu care în aceeași timp puteți chiar și să aveți orgasme? Până la urmă cu aceste chiloți puteți să fiți sexy, și să prindeți încrederea în sine de care aveți nevoie zi cu zi, chiar și în dormitor.Merită cu siguranță să încercați pe aceste lenjerii intime excepționale.

Suport clienti L-V 08:00 - 17:00

+40771479427 comenzi@p-monro.ro
5bf3de2f60691585011f027cdcf75bab

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!