♡ DACA AI PLATIT COMANDA PRIN EUPLATESC ATUNCI AI TRANSPORT GRATUIT CU CARGUS .♡

Ai ajuns la un alt nivel din punct de vedere sexual?

Ai ajuns la un alt nivel din punct de vedere sexual?
Te gândești să încerci sexul anal, dar mai înainte vrei să afli ce senzații noi îți aduce? În magazinul nostru în categoria jucării sexuale anale vei găsii jucăria perfectă dacă ești începătoare dar și chiar dacă ești mai experimentată. În ziua da azi sexul anal de multe ori este un subiect tabu, dar adevărul este că sexul anal poate să fie si o plăcere. Totodată sexul anal este metoda perfectă și nouă pentru a experimenta noi tipuri de orgasm, tipuri de orgasm pe care cu siguranță nu o să uiți niciodată.

Secretul succesului este stimularea zonei erogene cu jucării sexuale anale.Se poate găsi foarte multe jucării anale precum masturbatoare, bile, în variante mare de mărim și forme în funcție de preferințe personale. Aceste jucării sexuale anale sunt ușor de utilizați și pot spori plăcerea în timpul actului sexual, iar pot fi folosite de către femei, dar chiar și către bărbați. În magazinul nostru se găsesc produse de înaltă calitate, deci anusul tău va fi în siguranță. Pentru începători recomandăm produsele de dimensiuni mai mici, iar pentru persoane mai experimentate sunt recomandate și mărimi mai mari.

Chiar dacă ești la început, sau deja ai experiență, utilizarea lubrifiantului este foarte recomandat pentru a evita durerea și disconfortul. Pentru începători este tot recomandat în cazul în care nu reușești din prima să limitezi disconfortul, poți să utilizezi un vibrator sau masturbator foarte apropiat de zonă.Nu uita: sexul anal nu este grabă, necesită răbdare jucăria trebuie utilizată treptat.

   Plăcerea, iar chiar și orgasmul pot fi foarte intense și plăcute folosind jucării sexuale anale. Produsele sunt recomandate pentru bărbați, femei dar și pentru cuplurile care vor să experimenteze avantajele sexului anal.

Suport clienti L-V 08:00 - 17:00

+40771479427 comenzi@p-monro.ro
5bf3de2f60691585011f027cdcf75bab

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!