♡ DACA AI PLATIT COMANDA PRIN EUPLATESC ATUNCI AI TRANSPORT GRATUIT CU CARGUS .♡

Experiență nouă sexuală cu prezervative cu lubrif

Experiență nouă sexuală cu prezervative cu lubrif
Mulți bărbați renunță la folosirea prezervativului, pentru că strică și reduce semnificativ plăcerea sexuală. Trebuie să recunoaștem că oricine vrea o plăcere sexuală maximă, mai ales cine apreciază sexul. Din fericire noi vă putem ajuta să aveți o plăcere sexuală foarte bună în timp ce vă protejați cu prezervativ. La noi se găsesc prezervative cu lubrif pentru iubitorii sexului bun.

Aceste prezervative cu lubrif vă vor ajuta să treceți peste orice disconfort și durere sexuală, să evitați iritațiile, chiar și să vă bucurați la maxim de sexul anal. Tor cu prezervative cu lubrif puteți să treceți peste preludiu. Aceste prezervative cu lubrif se găsesc în mai multe mărimi, deci partenerul dumneavoastră va avea un confort în timpul actului sexual. Cel mai important este că aceste prezervative cu lubrif sunt concepute ecologic, au componente și ingrediente naturale (plante și uleiuri naturale), astfel zona intimă va fi hidratată și va fi protejată de iritații, iar actul sexual va fi cu garantat fără efecte secundare. Prezervativele cu lubrif de pe pagina noastră sunt durabile și rezistente, ajută la o erecție mai bună și mai lungă, nu se usucă repede, adică sunt perfecte pentru partide de sex îndelungate.

Cu prezervative cu lubrif nici sexul oral nu va fi o problemă, datorită aromelor delicioase. În concluzie mitul că prezervativul reduce plăcerea sexuală poate să fie uitată de lume. Prezervativele pe de pagina noastră garantează siguranța și plăcerea sexuală care se potrivesc la maxim pentru orice tip de penis, și pentru orice nevoie și preferință sexuală. Nimic nu este mai bun decât un sex îndrăzneț cu siguranță în aceeși timp. Alegeți prezervativul perfect pentru dumneavoastră și planificați o noapte plină de aventuri și orgasme în siguranță cu inovația excepțională de prezervative cu lubrif.

Suport clienti L-V 08:00 - 17:00

+40771479427 comenzi@p-monro.ro
5bf3de2f60691585011f027cdcf75bab

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!