♡ DACA AI PLATIT COMANDA PRIN EUPLATESC ATUNCI AI TRANSPORT GRATUIT CU CARGUS .♡

Calitate, durabilitate, feminitate cu lenjeriile Obsessive

Calitate, durabilitate, feminitate cu lenjeriile Obsessive
Purtând o lenjerie obsessive, imediat partenerul dar și dumneavoastră veți fi obsedați de aceste lenjerii intime elegante. Producătorul de la Obsessive este cunoscut datorită calitatii înalte a materialului. Din fericire, pe pagina noastră veți găsi aceste produse divine, mai multe tipuri de lenjerie obsessive pentru orice preferință.
Avem o varietate foarte largă, veți găsi mai multe tipuri de lenjerie obsessive, care pot fi purtate pentru orice eveniment, iar bineînțeles, această lenjerie obsessive se poate purta în fiecare zi. Dacă doriți să va surprindeți din plin partenerul, puteți să optați pentru ciucuri mamelon, pentru o rochie din plasă, punând foarte bine în vedere zonele intime, sau se găsesc Bodystocking foarte îndrăznețe.

Dacă doriți eleganță, puteți să luați în considerare purtarea unei lenjerie obsessive de tip rochie din mătase. Aceste rochii se vor așeza perfect pe corpul dumneavoastră, punând în evidență foarte bine forma corpului. Tot chiloții de la producătorul Obsessive sunt foarte comozi, dar sexy în aceeași timp. Pentru eleganță, este recomandat purtarea unei lenjerii obsessive de tip corset asortat cu chiloți ultra eleganti.

Dar dacă v-ați plictisit de monotonie și eleganță, și doriți ceva mai îndrăzneț, cum ar fi un joc de rol în dormitor, putem să vă ajutăm cu o lenjerie obsessive pentru mai multe roluri. Avem seturi de lenjerii de gepardină, costum de iepuraș, sau dacă doriți, puteți să optați pentru un costum de școlăriță neascultătoare, care abia așteaptă pedeapsa meritată.

Lenjeriile de la obsessive vor garanta eleganța, îndrăzneala, și încrederea de care aveți nevoie. Să fie mătase, dantelă sau plasă de înaltă calitate, suntem siguri că veți arăta perfect în aceste lenjerii, ca și o prințesă sexy și puțin mai rea. Lenjerie obsessive înseamnă calitate, durabilitate, feminitate.

Suport clienti L-V 08:00 - 17:00

+40771479427 comenzi@p-monro.ro
5bf3de2f60691585011f027cdcf75bab

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!