♡ DACA AI PLATIT COMANDA PRIN EUPLATESC ATUNCI AI TRANSPORT GRATUIT CU CARGUS .♡

Bile vaginale pentru plăcere și exercițiu vaginal

Bile vaginale pentru plăcere și exercițiu vaginal
Bilele vaginale au fost folosite de secole pentru a întări mușchii vaginal. Bilele mici, ponderate, vin într-o varietate de greutăți și dimensiuni diferite pentru a vă ajuta să contractați și să eliberați cu ușurință mușchii, dar cu bilele vaginale faceți mai mult decât să vă puneți în formă mușchii, sunt mai cunoscute și pentru creșterea plăcerii sexuale.

În cea ce privește folosirea bilelor în actul sexual, bilele pot fi introduse în vagin de la câteva ore până la câteva minute înainte de activitatea sexuală și o puteți scoate atunci când sunteți pregătită pentru sex vaginal. Bilele pot fi lăsate în vagin dacă aveți un act sexual anal. Când bilele sunt introduse în timpul actului sexual anal, bilele sunt împinse în zonele cele mai sensibile ale vaginului. Bilele vaginale pot fi, de asemenea, folosite pentru a ajuta la masturbare. Se poate atinge orgasme prin mutarea bilelor înăuntru și în afară sau pur și simplu puteți să lăsați în vagin.

Este o metodă mai intensă de a le folosi, pentru că în timp ce vă mișcați, bilele pot stimula diferite părți sensibile ale vaginului. În cea ce privește sănătatea, dacă bilele sunt folosite corect, și există îngrijire și întreținere adecvată a igienei, poate oferi diverse beneficii pentru sănătate precum pentru controlul urinare, și pentru reducerea stresului.

Dacă mintea și corpul dumneavoastră sugerează idei despre cum să utilizați bilele vaginale în viața sexuală, accesând pagina noastră este doar începutul aventurilor dumneavoastră cu bilele vaginale, și veți începe să vă găsiți propriile inspirații pentru a le folosi. Chiar dacă nu sunteți pregătită să începeți să împărtășiți plăcerea cu un partener, puteți găsi o mulțime de moduri de a explora și singură doar să fiți deschisă la noi experiențe și să bucurați de momentele magice.

Suport clienti L-V 08:00 - 17:00

+40771479427 comenzi@p-monro.ro
5bf3de2f60691585011f027cdcf75bab

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!